PAWZ – ŠAPICE PET SHOP

TEL: 062 850 4200

Suplementi za Pse

Suplementi i preparati za pse su dodaci ishrani koji pomažu u održavanju zdravlja i vitalnosti vašeg četvoronožnog prijatelja. Ovi suplementi su često dostupni u obliku tableta, kapsula, praha ili tečnosti i sadrže različite hranljive sastojke kao što su vitamini, minerali, aminokiseline i drugi dodaci koji mogu pomoći u sprečavanju bolesti i poboljšanju zdravlja vašeg psa.

Jedan od najčešćih suplemenata za pse su multivitamini. Ovi suplementi sadrže mnoštvo vitamina i minerala koji su neophodni za optimalno zdravlje vašeg psa. Međutim, pre nego što odlučite da date multivitamin svom psu, važno je da se konsultujete sa veterinarom. U nekim slučajevima, prekomerna upotreba vitamina i minerala može biti štetna za vašeg psa.

Još jedan popularan suplement za pse je glukozamin. Ovaj suplement pomaže u održavanju zdravih zglobova i smanjuje bolove kod pasa koji pate od artritisa ili drugih oboljenja zglobova. Glukozamin se obično nalazi u obliku praha ili tableta. Opet, pre nego što odlučite da dati glukozamin svom psu, konsultujte se sa veterinarom.

Omega-3 masne kiseline su takođe popularan suplement za pse. Ove masne kiseline pomažu u održavanju zdrave kože i dlake, kao i u prevenciji upalnih bolesti. Omega-3 masne kiseline se obično nalaze u obliku ulja ribljeg mesa ili u kapsulama. Kao i kod drugih suplemenata, važno je da se konsultujete sa veterinarom pre nego što odlučite da date ovaj suplement svom psu.

Na kraju, važno je napomenuti da suplementi nisu zamena za uravnoteženu ishranu i redovne veterinarske preglede. Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa zdravljem vašeg psa, uvek se obratite svom veterinaru. Vaš veterinar može preporučiti odgovarajuće suplemente za vašeg psa i dati vam savete o tome kako najbolje da brinete o njegovom zdravlju i dobrobiti.

Pawz – Šapice Pet Shop tim je tu da vam pomogne oko izbora suplemenata i vitamina za Vaše pse.

Pawz.rs Newsletter

Prijavite se na Pawz.rs email listu za naše ekskluzivne popuste i savete za Vaše ljubimce

* Potvrdite prijavu da dobijete
1 PAWZ PET KLUB poen